Retail Awards

Årets butikslösning 2010 – Det stora handelspriset

Tretum årets vinnare av Retail Awards 2010 som årets butikslösning
Svensk Handel och Dagens Handel arrangerar Retail Awards för att uppmuntra till nytänkande och kvalitet inom handeln, att öka fokus på handelsföretagen och deras leverantörer samt lyfta fram handeln som en framtidsbransch. Retail Awards är ett årligt återkommande arrangemang, där de främsta aktörerna inom handeln uppmärksammas.

Inför 600 personer i Blå hallen i Stadshuset fick Tretum ta emot priset.
Vi är ödmjukt tacksamma för denna stora utmärkelse.

Juryns motivering: En flexibel golvlösning som gör det enkelt att skapa säljande miljöer och variera känslan i butiken. Lösningen ger nya möjligheter att visa kommersiella budskap, den underlättar förändring av butiksmiljön och skapar ett behagligt inomhusklimat. Konceptet bidrar till ”grönt byggande” med energibesparande ventilations- och klimatsystem i golvet.

Under Retail Awards 2010 delades ut prestigefyllda branschpriser i 13 kategorier. Vinnarna korades vid den stora Handelsgalan i Stadshuset i Stockholm, som också är en viktig mötesplats för hela branschen. I år kom det in ca 400 anmälningar till nomineringar i de olika kategorierna.

Varje kategori har en egen jurygrupp på fem personer som först utser tre nominerade och slutligen en vinnare. Jurygrupperna har olika kriterier. Genomgående handlar det om att lyfta fram företag och personer inom handeln som konsekvent och målmedvetet arbetar med handel och som lyckats både marknadsmässigt och ekonomiskt.

Mer om de olika jurygrupperna och juryns motiveringar finns att läsa på www.retailawards.se