Om Shaw

Shaw textilgolv

Innemiljön lever upp liksom miljön ute. People Together, Planet Forever.

Miljön inne och ute mår bra av Shaw textilgolv. Sortimentet tar språng från det vilsamma till det livfulla. Med stora möjligheter att tufta olika högt, skapar Shaw textilgolv med unik karaktär. Nu har trenden med caffelattefärgade, minimalistiska interiörer gjort sitt. Efterfrågan ökar på innemiljöer där man tar ut större designsvängar och gör det miljövänligt. Det är Shawtime.

För Shaw är miljön utomhus lika viktig som innemiljön. Bland annat satsar man på att textilgolven ska kunna återvinnas till sista kvadratmillimetern.

Utöver variationsrikedomen utmärker också den höga kvaliteten Shaws textilgolv. Tack vare bland annat fiber- och garnfärgning blir golven slitstarka. Samtidigt får de en genuin, intressant lyster.

Shaw Contract Group tillverkar textilgolv motsvarande ytan på 350 fotbollsplaner per dag och är ett av världens ledande företag i branschen. Företaget grundades 1946 och ägs sedan 2001 av Berkshire Hathaway. I Sverige representeras Shaw av Tretum AB med erfarenhet av golvbranschen sedan mitten av 1970-talet.

Klicka här för att komma till Shaws nya hemsida