Flexitotal

Frihet att forma lokalerna som du vill med Flexitotal

Tretum FlexiTotal är en ny allt-i-ett -lösning!

Tretum kallar sitt idékoncept med golv och installationer för FlexiTotal®, som utgör den tekniska plattformen för Aktiva butiksgolv.

Med FlexiTotal ”göms” installationerna så att de inte saboterar rumsintrycket. Samtidigt blir lokalerna maximalt flexibla. Hyresgäster och hyresvärdar får en unik möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt anpassa lokalerna vartefter behoven växlar. Tretum FlexiTotal ger dessutom arkitekter fritt utrymme att utveckla kreativa och spännande idéer, utan att begränsas av teknik som fula datakablar och skrymmande kylbafflar.

Även flexibla system för klimat och avlopp i installationsgolvet erbjuds. Tretum levererar allt, från enbart golv till kompletta, nyckelfärdiga lösningar med alla installationer inkluderade. I programmet ingår även Shaw, ett högkvalitativt sortiment textilgolv. Ytskikt finns det för övrigt ett stort urval av, för alla typer av miljöer. Tretums aktiva golv passar i såväl butiken som de intilliggande kontorsytorna, men också i hygien- och köksutrymmen.

Låt oss ta ett samlat grepp om den nödvändiga tekniken:
Systemet består av ett starkt, tyst och miljövänligt installationsgolv med en färdig höjd från bara 18 cm. Under detta justerbara golv monteras all teknik som krävs för ett modernt kontor som ventilation, kyla, avlopp, el och data mm. Då FlexiTotal bygger på levereras av komplett och nyckel- färdigt system, förkortas naturligtvis installationstiden markant.

Tretums FlexiTotal är det miljövänligt alternativ. Golvet kan naturligtvis förses med önskat ytskikt. Det är en idealiskt alternativ för renoveringar av lokaler med begränsad våningshöjd

Referenser:
Bingo Live, Svenska Spel, Sundbyberg m.fl.,