Stål och stål/cement

Tate installationsgolv av stål/cement Tate ConCore används allt oftare

De är i princip outslitliga och har maximalt goda egenskaper på alla områden, till exempel bärförmåga och ljudisolering. Tate ConCore, ett kvalitetsgolv som höjer värdet på lokaler över hela världen, exempelvis i kontor, banker och offentliga lokaler men också lokaler med extra höga belastningskrav som industrier och tryckeri-/printerhallar.

Tate ConCore installationsgolv ett smartare val. Plattor är tillverkade av korrosionsbehandlad, formpressad stålplåt som omger en förstyvande kärna av cementbunden massa.
Bygghöjd från 70 mm och uppåt (enligt beställning). Mått: 600x600x34 och 610x610x34 mm.
CC1000 för kontor och andra miljöer med lättare utrustning.
CC1250 för kontor, datorhallar och andra miljöer med tyngre utrustning.
CC1500 för entréer, industrier och lokaler med höga belastningskrav.
CC2000 och CC 2500 för tryckeri-/printerhallar och andra lokaler med mycket höga belastningskrav. Produkterna bidrar till Leed-poäng (Leadership in Energy and Environmental Design).

Med Tate installationsgolv får du en unik möjlighet att variera ytskikt, då de flesta golvmaterial kan läggas efter att golvet är monterat. Med systemet positile ligger varje textilplatta centerad på varje golvplatta, detta minimerar spill och maximerar flexibiliteten.

Golvet skärmar dokumenterat effektivt mot elektromagnetisk strålning, och underskrider TCO:s gränsvärden med god marginal.

Tate stålgolv finns utan cementfyllninga och används främst i tekniska utrymmen

Tate Access Floors har en bra hemsida där finns ritningar (pdf & dwg) på alla system och även ritningar på sektioner och mycket annat, klicka på Tates logotype längst ner till vänster så öppnas ett nytt fönster.