PowerAire ® Quad från Tate, kylhjälp för datacenter

PowerAire ® Quad från Tate, kylhjälp för datacenter

Nya fyra-fläkt-lösning ger inbyggd redundans, perfekt för eftermontering i datahallar med låga färdiga golvet höjder. Tate ®, marknadsledande inom tillverkning av upphöjda golv och luftflöde lösningar för hantering, introducerar ett nytt tillskott till sin produktutbud för datacentret marknaden – PowerAire ™ Quad fan hjälpa till modulen . Denna modul använder fyra fläktar kopplade parallellt för att ge inbyggd redundans. Liksom den ursprungliga PowerAire ® fan-assist-modulen , den PowerAire Quad effektivt hanterar kylbehov för täta serverrack och blad. Det ger en tryckvåg av kyla genom DirectAire ® luftflödet panelen . PowerAire Quad är bara 10 cm djupt, vilket gör den idealisk för eftermontering situationer med färdiga golvet höjder så lågt som 19 cm. Enheten slås på automatiskt när förhållandena kräver ytterligare kylning, med flera kontroller alternativ:

power aire quad