Ny SmartAire ™ T golvspjäll från Tate ® Ger On-Demand kyla i Data Center med varm gångar

Ny SmartAire ™ T golvspjäll från Tate ® Ger On-Demand kyla i Data Center med varm gångar

Tate ®, marknadsledande inom design, tillverkning och distribution av upphöjda lösningar tillgång golv, utökar sitt produktutbud för den datacentret marknaden med SmartAire ™ T , spjäll som ger on-demand kylning i varma gångar. Den nya produkten gör att teknikerna kan bekvämt att arbeta på utrustning i varma gångar under längre perioder. rekommenderar en viss kvot av vila för att arbeta för personer som arbetar i miljöer där temperaturen överstiger acceptabel Arbetarskyddsmyndigheterna Administration (OSHA) gränsvärden för arbetsmiljö temperaturer arbetsförhållanden, såsom en innesluten varmt gången i ett datacenter. Ofta är dessa förhållanden begränsar produktivitet av tekniker genom att kräva att vila under tidsperioder utanför den varma gången. Genom att låta kall plenum luft att komma in den varma gången hjälper SmartAire T spjället lägre temperaturer i gången till acceptabla nivåer, vilket gör att tekniker för att arbeta så länge som krävs för att slutföra sina uppgifter.

Innan man går in den varma gången använder en tekniker en leverans trigger, vanligen en switch utanför den varma gången, för att aktivera SmartAire T-andelar. Kall luft kommer sedan in den heta gången tills en komfortabel definierad användare arbetstemperatur är etablerad. SmartAire T-andelar bibehålla denna temperatur tills teknikern avslutar tilldelat arbete och avaktiveras enheterna, vilket eliminerar eventuella behov av viloperioder och ökad produktivitet. För mer information om Tate heta lösningar gångar inneslutning, ladda ner inneslutning Solutions broschyren.